avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala-motive de anulare a procesului ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala-motive de anulare a procesului verbal de contraventie

Buna ziua,

In cazul in care se depune o reclamatie conform legii 61/1991 art 3 pct1 la data de 22.07.2013 si procesul verbal se intocmeste la data de 22.08.2013 poate fi aceasta un motiv temeinic de contestatie a PV?
Si al doilea motiv:Lipsa contravenientului..in sensul ca acesta s-a prezentat la data solicitata dar la 2 ore mai tarziu decat ora programata iar agentul constatator refuzand sa mai audieze si contravenientul si trecand pe PV ..lipsa contravenient.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut214 , utilizator 12:29, 6 Octombrie 2013
Florin Cioca a scris:

Pentru ceea ce ati postat in forum nu aveti sanse, doar pentru alte motive. E destul de dificil de expus motivele de anulare ale PVCSC-ului dvs fara sa fie studiat de un jurist.

Mda..va multumesc oricum!Amenda e de 200 de lei dar pur si simplu reclamantul a mintit la politie si ca martor a adus o colega de munca.Intamplarea a mai expus-o pe forum si pur si simplu singura mea vina e ca am fost singur si nu am cum dovedi ca nu s-a intamplat absolut nimic.Daca doriti va pot expune intreaga problema in amanunt poate reusesc sa conving instanta pe alte cai.
Care este durata maxima pentru plata respectivei amenzi?
ionut214 a scris:

Care este durata maxima pentru plata respectivei amenzi?

Poate sa imi raspunda cineva?

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaţie amendă contravenţională SzAlex SzAlex Bună ziua, Am primit prin poşă în data de 02.07.15 un proces verbal pentru lipsă rovinietă; fapta a fost savarsită în data de 27.01.15. Am citit ... (vezi toată discuția)
Intocmire pv constatare contraventie la o data ulterioara liviu_co liviu_co Dau exemplul meu: - contraventie simpla savarsita in 12.12.2014 (parcare fara plata). - Intocmire PV constatator si stabilire sanctiune in 07.04.2015. PV ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie - tulburarea linistii si ordinii publice wwalentin wwalentin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea chestiune:intr-o seara ,deranjat de un grup de indivizi care tulburau linistea publica in dreptul ... (vezi toată discuția)