avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturile salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturile salariatului

Buna ziua sunt unul dintre angajatii unei societatii care fara nicio o explicatie zice ca nu ne vor da drepturile salariale (editat), infiintata de curand inainte fiind o alta firma care era in insolventa din 2009 astazi 20.09.2013 pe noi salariati ne duce de nas cu salariile din aprilie 2013 in august pe 7 sa declarat falimentul vechi firme (editat) de atunci am fost preluati. Ce putem face ca si angajatii?
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: valeriantamas31 , utilizator 19:39, 20 Septembrie 2013
Solicitati salariile in instanta si/sau va cautati alt loc de munca. Alte solutii nu prea sunt cu privire la o firma care nu plateste!
iok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi banesti - firma in faliment elavita elavita Ma aflu in urmatoarea situatie: Incepand cu luna august 2013 am intrat in concediu de maternitate. Salariul aferent lunii septembrie a fost achitat colegilor, ... (vezi toată discuția)
Patronul nu mai are bani pentru plata salariilor alex68 alex68 Va rog, daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns. Patronul societatii la care lucrez afirma ca nu mai are bani pentru plata salariilor. Am aflat, de curand, ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligațiile lichidatorului judiciar față de salariații unei firme care a depus cerere pentru intrarea în faliment prin procedura simplificată? cyan cyan In cazul falimentului angajatorului salariatii trebuie sa depuna cerere pentru inscrierea la masa credala sau sunt inscrisi din oficiu de catre lichidatorul ... (vezi toată discuția)