avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Timbraj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Timbraj

Buna seara. In vederea paralizarii unei actiuni avand ca obiect scoatere a unor pomi aflati pe linia de hotar, poate fi invocata uzucapiunea de 30 de ani in ceea ce priveste dobandirea unei servituti contrare si aparente .
Aceasta invocare a dreptului de servitute contrara si aparenta , in fata instantei, trebuie timbraja corespunzator?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 14:49, 21 Septembrie 2013
opinia mea este ca nu...sau nu cu succes
in sprijinul opiniei mele vin cu rationamnetul cum ca nimeni nu poate dobandi dreptul de proprietate asupra granitei dintre doua hotare, granita care este imaginara, subiectiv.. iar obiectiv reprezentata de... pomi sa zicem

da trebuie timbrata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute ascunsa? ahile36 ahile36 am incercat sa pun un titlu mai ciudat ca sa respect indrumarile si sa trezesc interesul (sper :)) ) Buna! o societate are doua imobile in proprietate, ... (vezi toată discuția)
Uzucapiciune aaannn aaannn Dupa cati ani se poate dobandi drepul de uzucapiciune_Am un litigiu in care reclamantul cere prin uzucapiciune dreptul de servitute de izvor,izvor aflat pe ... (vezi toată discuția)
Intampin dificultati din partea vecinilor la repararea spatelui casei ContSters358342 ContSters358342 buna seara, Avem o casa construita pe hotar de acum 17 ani(cu semnatura vecinilor).....iar geamurile de aerisire si de lumina la baie au fost ... (vezi toată discuția)