avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata in sistem pausal pentru consumul de apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata in sistem pausal pentru consumul de apa

Buna seara!
Va rog sa-mi spuneti care este actul normativ care legifereaza modalitatea si cantitatea de apa rece platita in sistemul pausal? Reprezentantii asociatiei de proprietari au spus ca, pentru cei care nu au centrala termica la apartamentele din bloc si nu comunica lunar consumul de apa rece, li se trece din oficiu 3 mc/persoana iar pt cei cu centrala termica se trec 5 mc/persoana. Este corect cum se procedeaza?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:01, 28 Septembrie 2013
Am inteles. Este un ordin al unei autoritati nationale si nu o lege asa cum spuneati intr-um mesaj anterior. Apoi acel ordin se rrefera la altceva si nu la repartizarea consumului de apa rece.
Dar nu nu opreste nimeni sa ne inspiram din orice materiale si sa stabilim un regulament, un sitem propriu al asociatiei prin care sa stabilim data citirii apometrelor, modul de repartizare a facturii, a diferentelor, a pierderilor..., repartizarea pe lista de plata a unui consum de apa pentru cei inca necontorizati ori care nu aduc indexul s.a.m.d.
Si acest regulament devine "legea" in asociatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie cu privire la calculul intretinerii cristina l munteanu cristina l munteanu buna seara tuturor vreau sa mi se spuna care este cadrul legal cu privire la problemele enumerate mai jos: 1. in cazul apartamentelor care nu au ... (vezi toată discuția)
Consum apa pausal in bucuresti Anca07 Anca07 Vara trecuta am facut verificarea metrologica a contoarelor de apa in bloc, dar 5 apartamente au refuzat aceasta verificare si nici nu au montat contoare noi. ... (vezi toată discuția)
Repartizarea consumurilor de apa anduzexe anduzexe Buna seara, De mai bine de un an in bocul in care locuiesc s-au montat contoare noi de apa cu citire radio. Lunar primesc de la ISTA o Nota de consum ... (vezi toată discuția)