avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cui ma pot adresa?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cui ma pot adresa?

La inceputul anului 2013 am contactat o persoana autorizata din Buzau sa-mi faca carte funciara si dezmembrare conform actului de propietate ,am platit suma ceruta dar lucrarea nu a facuto ma tot amana ,cui ma pot adresa ,mentionez ca nu mia dat chitanta spunand ca o va atasa la acte la notar.Am luat o mica teapa ?mai pot spera la rezolvarea cazului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 22 Septembrie 2013
Daca doriti sa-l ationati in judecata va trebui sa probati ca ati achitat onorariul pentru serviciile respective.

De asemenea, puteti depune o plangere penala impotriva acelei persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrarea unui teren criscris77 criscris77 buna ziua .am dat actele unui executant lucrari cadastru in luna iunie.a venit acum si mi-a adus un dosar care cuprinde plan de amplasament si delimitare a ... (vezi toată discuția)
Extras cf si cadastrul imobilului pentru evaluare paunicasilviu paunicasilviu Buna ziua, Am un spatiu comercial cumparat de la fosta cooperativa de consum si doresc sa il ipotechez. Ca act de propietate am o hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata pe cineva care mi-a dat tepa pe net Aleex123 Aleex123 Salutare tocmai am primit o teapa pe net , am ajuns la o intelegere cu cineva , am mers la banca am depus suma de bani in contul acelei persoane si acum nu mai ... (vezi toată discuția)