avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hartuita de vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hartuita de vecin

Buna seara .
De o saptamana s-au mutat in apartamentul de langa mine 3 baieti .De cand au venit i-am tot surprins ascultand la usa mea ,se uita pe din exterior pe vizorul usii mele ca sa vada ce am in casa.Noaptea ies afara pe strada ca sa vada daca este lumina aprinsa sau dorm .Acum 2 zile am surprins pe unul dintre ei ascultand la usa .M-am dus si lam intrebat de ce tot asculta si de ce se uita pe vizor.Initial nu mi-a recunoscut dar dupa mi-a zis ''Ce nu am voie sa vad ce e inauntru si cine sta in apartament?''
Eu locuiesc doar cu fiul meu in varsta de 4 ani si imi este frica sa nu intre peste noi in casa.Va rog spuneti-mi ce pot sa fac.Daca merg la politie si nu am martori care sa sustina cele spuse de mine poate politia sa le dea un avertisment sa ma lase in pace?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:02, 22 Septembrie 2013
faceti o reclamatie la politie,indiferent daca aveti sau nu martori.
O dovada ar fi luarea amprentelor de pe degete sau obrazul celui care se uita pe vizor. Este imposibil sa nu fi atins cu mana usa dvs sau sa nu fi atins obrazul in dreptul vizorului usii
Sesizati oficial politia responsabila domiciliului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sensul de deschidere a usii de apartament este momentan ... Secureanu_Nicolae Secureanu_Nicolae Buna ziua, Sensul de deschidere a usii de apartament este momentan pe interior, as dori sa o schimb cu deschiderea in exterior. Usa nu se va lovi de usile ... (vezi toată discuția)
Vecini indiscreti si bagaciosi giove giove Buna ziua. Am 23 de ani, sunt o fata normala, absolventa, angajata si locuiesc in Bucuresti, cartier linistit, in apartamentul in care pana anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Videointerfon la bloc hex_xeh hex_xeh Buna ziua! Doresc sa instalez un interfon video de tip Google Nest Doorbell. Locuiesc la bloc si asta ar presupune ca va fi instalat in fata usii. Mentionez ... (vezi toată discuția)