Am creat un PFA la inceputul lui Iulie cu plata taxelor trimestriala iar cei de la fisc.
Pe site-ul ANAF am citit ca va trebui sa astept scrisoarea cu decizia de impunere a platii impozitelor.
In urma cu ceva timp am primit un email de la Avocatnet.ro ca 25 septembrie este ultima data de plata a impozitelor fara a plati penalitate insa eu nu stiu cat am de plata deoarece nu am primit nici o impunere de plata de la fisc.
In cazul in care sunt nevoit sa platesc penalizari pot sa fac contenstatie si sa invoc faptul ca nu am primit decizia deloc sau la timp?
Renuntati la ideea contestaiei, este o adevarata aventura. Mergeti la Admin Fiscala la inspectorul dvs. de zona si cereti sa platiti. Vi se intocmeste pe loc un document de plata, si achitati la casierie. Daca mergeti inainte de 25 sept. toata aceasta chestiune ar putea dura 4-5 minute. In data de 25 d regula giseele sunt mai aglomerate.
Decizia de impunere
medelin
Va rog sa-mi spuneti la ce perioada de timp se elibereaza decizia de impunere, dupa ce am completat declaratia cu venitul estimat pentru anul curent.
Va ... (vezi toată discuția)