avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie impunere plata impozite neprimita la domiciliu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie impunere plata impozite neprimita la domiciliu

Buna ziua,

Am creat un PFA la inceputul lui Iulie cu plata taxelor trimestriala iar cei de la fisc.
Pe site-ul ANAF am citit ca va trebui sa astept scrisoarea cu decizia de impunere a platii impozitelor.
In urma cu ceva timp am primit un email de la Avocatnet.ro ca 25 septembrie este ultima data de plata a impozitelor fara a plati penalitate insa eu nu stiu cat am de plata deoarece nu am primit nici o impunere de plata de la fisc.

In cazul in care sunt nevoit sa platesc penalizari pot sa fac contenstatie si sa invoc faptul ca nu am primit decizia deloc sau la timp?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:08, 23 Septembrie 2013
Renuntati la ideea contestaiei, este o adevarata aventura. Mergeti la Admin Fiscala la inspectorul dvs. de zona si cereti sa platiti. Vi se intocmeste pe loc un document de plata, si achitati la casierie. Daca mergeti inainte de 25 sept. toata aceasta chestiune ar putea dura 4-5 minute. In data de 25 d regula giseele sunt mai aglomerate.
Tot la acel inspector puteti cere sa va dea listata la imprimanta, chiar acea decizie de impunere care ar fi trebuit s-o primiti acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut chitanta plata impozit Florescu T. Cristina PFA Florescu T. Cristina PFA Mdea, se intampla oricui....mie mai des#-o Sunt PFA de anul trecut din martie, am primit decizia de impunere plata impozit pe profit si am platit... in ... (vezi toată discuția)
Decizia de impunere medelin medelin Va rog sa-mi spuneti la ce perioada de timp se elibereaza decizia de impunere, dupa ce am completat declaratia cu venitul estimat pentru anul curent. Va ... (vezi toată discuția)
Anaf nu mi-a trimis notificare cat am de platit pt venit in strainatate; ce fac? toma.andrei90 toma.andrei90 Buna ziua, Sunt salariat, am un contract de drept de autor in Republica Moldova. Anul acesta (2017), am declarat veniturile pe anul trecut (2016) cu ... (vezi toată discuția)