avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu minori

Buna ziua
as dori daca ma puteti lamuri in urmatoarea problema. Sunt casatorit am doi copii si sotia de o vreme pleca la munca in strainatate. atat eu cat si copii locuim la oras in casa parintilor mei. ambii sunt scolari si avand in vedere ca din ultimele discutii purtate cu sotia mea ,ea nu mai vrea sa lucreze in tara dar nu pot merge cu copii nic unde lucreaza ea deoarece acest lucru nu i se permite.Am luat hotararea ca asa nu se mai poate continua. relatiile dintre noi s-au racit drept p-t care singura varianta ar fii divortul. Tin sa precizez situatia mea:sunt salariat am domiciliu stabil, copii au ramas in grija mea de cand ea munceste afara. Acestea fiind zise as dorii sa stiu in cazul unui divort ce se va intampla cu copii. amandoi fiind minori. unul de 12 ani si celalalt de 8 ani. doresc sa precizez ca in ultimii ani au fost in grija mea si asa as vrea sa fie si in continuare. care este posibilitatea sa ii obtina ea tinand cont ca nu are casa si doreste sa ramana in strainatate
Cred ca e competenta judecatoria de la ultimul domiciliu comun. daca nu mai sta niciunul dintre soti in circumscriptia respectiva, domiciliul reclamantului, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare personala și se refera la probleme familiale. ... Leo23 Leo23 Am o întrebare personala și se refera la probleme familiale. Nepoata mea, doi copii minori și soțul plecat la munca în Anglia,au probleme cauzate de soț ... (vezi toată discuția)
Divort, 2 copii minori Andreiulmeu Andreiulmeu Buna ziua, Sunt un tata de 36 de ani, cu doi copii minori, de 4 si 6 ani, care doreste sa divorteze. Motivul principal este infidelitatea sotiei si secundar ... (vezi toată discuția)
Divort - locuinta copiilor- va rog un sfat Lochness Lochness Buna, as avea nevoie de un sfat referitor la situatia in care ma aflu acum, pe scurt: - sotia vrea sa divorteze, motivele invocate fiind puerile cel putin ... (vezi toată discuția)