avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua - informatii consilier de probatiune, ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua - informatii consilier de probatiune, consilier juridic

sunt absolvent de al facultatii de drept si as vrea sa stiu si eu mai multe informatii despre consilierul de probatiune- gen cum pot devii, unde gasesc informatii de contact, unde isi desfasoara activitatea consilierul de probatiune, posibilitati de a lua legatura cu aceste persoane precum si adresa unde isi desfasoara activitatea profesionala, cum functioneaza ca si structura in cadrul M.J si alte informatii
Am accesat site-ul Ministerului Justitiei dar informatiile de acolo nu imi lamuresc ceea ce vreau eu sa stiu....

De asemenea as dorii sa stiu cum pot devenii consilier juridic si daca pot infiinta firma in acest sens pentru consultanta juridica
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:13, 23 Septembrie 2013
Puteti deveni consilier juridic doar daca va angajati pe acest post.
In calitate de consilier juridic nu puteti infiinta o societate cu obiectul de activitate consultanta juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ajungi sa profesezi dupa terminarea facultatii de drept? rhadoos rhadoos Stai linistit,daca se poate spune asa, ca tine suntem multi !!! E o problema generala a societatii noastre care seamana din ce in ce mai mult cu o JUNGLA ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine un absolvent USH la (zi) licentiat in drept cum poate devenii procuror in afara de cursurile de la ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa auditor sau consilier juridic monicalirca monicalirca Aveti idee de ce a fost introdus in art.68 (3) urmatorul continut \"promovarea in clasa nu se poate face pe o functie publica de auditor sau de consilier ... (vezi toată discuția)