Sunt angajat la o companie cu capital 100% romanesc ca si Agent servicii client. Cu un an in urma am fost avansat doar in cadrul organigramei institutiei (fara a se schimba ceva in contractul de munca sau fisa postului) ca si Supervizor al departamentului . Dupa cateva luni in urma unei sedinte am primit o oferta de avansare in cadrul departamentului de vanzari, pe care am acceptat-o . Ulterior mi s a spus ca au angajat un nepot al directorului si ca nu aveau ce face.(managerul departamentului de vanzari). In momentul acela aveau nevoie de o persoana care sa faca munca de teren, livrat plicuri, ridicat documente, dar la aceasta oferta nu se schimba functia. Mi s a propus sa fac asta pentru cateva luni( sa ajut departamentul de vanzari) sa stie toata lumea ce fac si cu prima ocazie sa ma avanseze la vanzari. Dupa un an (in prezent) au angajat pe altcineva pe postul promis pentru a doua oara.
In momentul de fara am fost intr-o sedinta in care le am spus ca eu nu sunt acoperit nici din punct de vedere al documentelor (in fisa postului nu este specificata munca de teren) nici din punct de vedere financiar (in cazul in care lovesc o masina sa achit fransiza) .
Mi s a raspuns ca nu exista posibilitati financiare si nici sa fiu trecut pe alt post si daca nu vreau sa mai fac asta "o terminam in 15 zile" adica sa mi dau eu demisia sau o terminam urat.
Pana la aceasta discutie am facut un curs de RSVTI pe care l a achitat firma cu obligatia de a ramane un an . Urmand sa mai primesc niste bani la salariu.
Cursul l am facut cam in aceleasi conditii, adica obligat.
Concluzia : Sunt fortat sa demisionez si prin urmare sa achit si costul corsului pe care nu am tinut sa l fac .
Nimeni nu va poate forta sa demisionati. Demisia este un act unilateral de vointa.
Daca nu aveti atributiile mentionate in fisa postului atunci nu le mai indepliniti. Nu au cum sa va oblige.
Atrbutiile se pot modifica doar prin modificarea fisei postului sau prin modificarea functiei, urmata de o noua fisa a postului aferenta functiei respective.
Unilateral, functia poate fi modificata de angajator doar în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, conf art 48 CM.
In ceea ce priveste plata cursului, daca in actul aditional la CIM pe care l-ati semnat se prevede ca va trebui sa ramaneti 1 an in cadrul societatii, atunci in cazul in care veti parasi societatea va trebui sa achitati contravaloarea lui.
Tineti minte ca conf art 40 alin 1 lit c CM angajatorul are dreptul să dea dispoziţii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalităţii lor.
In concluzie nu demisionati si indepliniti doar sarcinile prevazute in fisa postului. Daca va obliga sa indepliniti si alte sarcini care nu au legatura cu functia dvs, atunci sesizati ITM-ul local.