avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Contract reprezentare juridica avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Contract reprezentare juridica avocat

Buna ziua,
Am 2 intrebari:
1. Ma intereseaza daca avocatul inmaneaza clientului din cele 3 exemplare ale contractului de reprezentare juridica -primul exemplar sau cel verde sau ultimul, mie mi-a fost inmanat cel verde este corect?
2. Avocatul cabinet este platitor de TVA, am solicitat factura pe suma de 10.000 ron, platita in 2 transe a cate 5.000 ron dar nu am primit factura fiscala nici pe suma integrala nici pe avansul dat de 5.000 ron sau pe diferenta- de ce? desi am solicitat acest lucru,
Imi puteti raspunde?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:49, 27 Septembrie 2013
Vorbiti cu avocatul.
Chitante presupun ca ati primit.

Din ce barou face parte avocatul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)
Incasare cash analici analici Buna ziua patronul a incasat un avans cash (suma care depaseste 10000 lei) de la un client ulterior patronul a depus banii in banca (div incasari) acum ... (vezi toată discuția)
Contract de asistență juridică în copie, nedatat, cu plata în rate. poate impune avocatul plata integrală? maxx_maxxx2004 maxx_maxxx2004 Buna ziua, In conditiile in care din partea avocatului am primit copia contractului de asistenta juridica, nu originalul, si aceasta nedatata, acest ... (vezi toată discuția)