avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile - transport marfa
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile - transport marfa

Buna Ziua! doresc sa ma ajutati cu informatii privind fonduri atat europene cat si de la guvern pentru infiintarea unei firme transport marfa intern si international dade se poate si ce conditii trebuie indeplinite. multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:11, 26 Septembrie 2013
Pentru infiintare in acest domeniu nu se acorda fonduri. Fondurile se acorda doar pentru dezvoltare. Schema de minimis care va fi repusa pe rol finanteaza firme de transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinoire parc auto - fonduri/finantari europene hajnyci hajnyci Buna, Poate sa ma ajute cinvea daca exista fonduri/finantari europene in cazul in care o firma va reinoi parcul auto, adica va schimba vehciulele de la euro ... (vezi toată discuția)
Program minimis 2015 Cristina2015 Cristina2015 care sunt conditiile de participare pentru programul minimis pt 2015 ? daca am 28 de ani mai pot beneficia de acest program? (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)