avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere inscrisuri dupa ramanerea in pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere inscrisuri dupa ramanerea in pronuntare

Buna ziua,

Sunt parata intr-un dosar de evacuare.
La ultima sedinta am depus obiectiuni la ultima expertiza, s-au respins.
Instanta a anuntat ca saptamana aceasta tb depuse concluziile avocatilor in vederea pronuntarii . I
Intrebarea mea este daca mai pot depune un set de inscrisuri care nu erau la dosar si daca pot formula si eu ca parte o lista de concluzii bazate pe aceste inscrisuri ?
Sau doar avocatul poate depune concluzii ? Dumnealui mi-a spus sa nu mai depun nimic pt ca nu oricum nu vor fi luate in considerare documentele ce nu au fost depuse pana acum.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:28, 24 Septembrie 2013
Nu mai puteti depune inscrisuri noi dupa ramanerea in pronuntare. Trebuie ca si partea adversa sa ia cunostinta de ele si sa se respecte principiul contradictorialitatii si dreptul la aparare.

Trebuie sa aveti inscredere in profesionistul pe care l-ati angajat si sa il lasati sa isi faca meseria.

Nu cred ca e adecvat sa depuneti si dvs propriile concluzii, ci mai bine colaborati cu avocatul la redactarea acestora. Rugati-l sa vi le transmita dupa ce le redacteaza pt a le vedea si eventual completa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte recurs gogu2 gogu2 buna ziua, am nevoie urgent de un raspuns va rog. intr-un litigiu de munca concediere abuziva, cererea a fost respinsa la fond, astept motivarea care nu a fost ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare adi_2010 adi_2010 Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond. Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)