avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu postnatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu postnatal

buna ziua ma numesc cristina si va rog daca ma puteti ajuta,am fost casatorita si am o fetita care a ramas in custodia tatalui iar akm m-am recasatorit si am un alt copil pentru care vreau sa intru in concediu postnatal,intrebarea mea este daca imi trebuie si actele fetitei chiar daca nu e in custodia mea.
multumesc anticipat, o zi buna
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: seby18 , utilizator 18:41, 25 Septembrie 2013
1. Concediul postnatal este parte a concediului de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).

2. Cred ca dvs. vreti sa spuneti ca doriti sa beneficiati de concediu crestere copil (CCC) pana la 1 an sau 2 ani.

3. Nici pentru concediul de maternitate nici pentru CCC nu aveti nevoie de actele primului copil (mai ales ca acesta a ramas la tatal lui).
va multumesc frumos pentru raspuns.o seara placuta va doresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post natal BoarIonut BoarIonut Doresc sa stiu daca eu ca tata o sa intru in post natal trebui sa lucrez inca 42 de zile de la nasterea copilului? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Unde se depune certificatul de concediu de maternitate atunci cand firma se inchide? teu teu Buna ziua! Sunt insarcinata in 20 saptamani si sunt in concediu de risc maternal (fiind o sarcina cu probleme).Firma la care lucrez inchide incepand cu data de ... (vezi toată discuția)