avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj dupa indemnizatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj dupa indemnizatie

am o prietena care peste o luna isi termina concediul pentru ingrijirea copilului.daca firma la care a lucrat s-a inchis,poate beneficia de somaj?unde trebuie sa se adreseze,daca nici patronii ,nici personalul nu mai exista?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:03, 24 Martie 2009
Prin hotarare judecatoresca firma trebuie sa aiba un lichidator. Mergeti la Ofociul registrului Comertului si aflati ce e cu firma si cine este lichidatorul sau judiciar. Apoi mergeti la acesta sa va intocmesca actele de incetare a CIM si celelalte necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa ccc (angajatorul in faliment) marce_busu marce_busu buna ziua. pe data de 16.08.2011 inceteaza concediul de crestere si ingrijire copil.tocmai am aflat ca societatea angajatoare este in faliment si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Dupa cic somaj? evam evam Buna ziua. Imediat mi se termina concediul pentru cresterea copilului, si firma la care am lucrat mai inainte este ~inchis~. Deci sunt nevoita sa-mi caut alt ... (vezi toată discuția)