avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de credit ipotecar

Buna ziua.
As dori sa stiu daca, intr-un contract de credit ipotecar, poate interveni o persoana care sa aiba calitatea de coproprietar si coplatitor, dupa incheierea contractului. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:07, 26 Septembrie 2013
Buna ziua,

De ce nu intrebati asta la partenerul contractual, banca? Un contract este legea partilor, orice doresc partile se poate intampla, in contract, daca nu este contrar legii si bunelor moravuri. Oricand banca este fericita sa aiba o garantie in plus. Eu cred ca nu va refuza o asemenea cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar - ce inseamna de fapt? in ce conditii se anuleaza acest "statut"? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am inteles de la unul dintre consilierii de credite ca in contractul de credit, sotul/sotia celui/celei care contracteaza un credit, ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)
Partaj credit prima casa ContSters22096 ContSters22096 A si B, soti care au achizitionat un apartament prin Prima Casa vor sa divorteze. La contractarea creditului a existat si un coplatitor, C. Atat A, cat si B ... (vezi toată discuția)