Buna! Sunt in proces de divort cu sotul. Avem 4 copii. El a parasit domiciliul fara sa ma anunte nimic inainte. Acum ma ameninta ca imi vinde apartamentul la camatari si ma scoate afara in strada cu tot cu copii. Apartamentul e cumparat in rate. Mai sunt 5 ani de platit la el. Spuneti-mi, va rog, are dreptul sa faca asa ceva? Multumesc.
Nu, nu are acest drept și nici nu ar putea, întrucât există un credit , iar banca nu ar fi de acord cu această vânzare.În opinia mea sunt simple amenințări, menite să vă producă îngrijorare .
Partaj
Adrianapoto
Bună,
Am divorțat de soțul meu de curând.
Anul trecut am achiziționat cu prima casa un apartament împreună cu sotul meu în acel moment. A fost luat ... (vezi toată discuția)
Divort
gabryela_206
Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa,este pe numele meu si mama ca coplatitor,daca divortez sotul are 50% sau mai putin dreptul la ... (vezi toată discuția)
Partaj
carmin
buna ziua,
sunt casatorita, vreau sa divortez, sotul a plecat a parasit domiciliul conjugal....avem cumparat apartamentul prin credit imobiliar, el plateste ... (vezi toată discuția)