avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drept de proprietate

Buna! Sunt in proces de divort cu sotul. Avem 4 copii. El a parasit domiciliul fara sa ma anunte nimic inainte. Acum ma ameninta ca imi vinde apartamentul la camatari si ma scoate afara in strada cu tot cu copii. Apartamentul e cumparat in rate. Mai sunt 5 ani de platit la el. Spuneti-mi, va rog, are dreptul sa faca asa ceva? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 14:25, 26 Septembrie 2013
Nu, nu are acest drept și nici nu ar putea, întrucât există un credit , iar banca nu ar fi de acord cu această vânzare.În opinia mea sunt simple amenințări, menite să vă producă îngrijorare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Adrianapoto Adrianapoto Bună, Am divorțat de soțul meu de curând. Anul trecut am achiziționat cu prima casa un apartament împreună cu sotul meu în acel moment. A fost luat ... (vezi toată discuția)
Divort gabryela_206 gabryela_206 Am cumparat un apartament prin programul Prima Casa,este pe numele meu si mama ca coplatitor,daca divortez sotul are 50% sau mai putin dreptul la ... (vezi toată discuția)
Partaj carmin carmin buna ziua, sunt casatorita, vreau sa divortez, sotul a plecat a parasit domiciliul conjugal....avem cumparat apartamentul prin credit imobiliar, el plateste ... (vezi toată discuția)