avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita; credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita; credit nevoi personale

buna ziua!

va scriu intrucat am ajuns intr-o situatie cu care nu m-am mai confruntat pana acum. am avut un credit de nevoi personale (fara garantii si giranti. din cauza problemelor personale multiple nu am mai putut sa il platesc de aprozimativ un an si jumatate. in urma cu o saptamana am primit o somatie de la un executor judecatoresc in care spune ca vor incepe executarea silita. eu nu sunt angajata si nu am pe numele meu nici un bun.

sotul meu are o casa care este mostenire. tot pe numele lui mai este o masina (care a fost achizitionata pe timpul casatoriei). exista posibilitatea ca executorul sa atenteze la bunurile sotului meu?

va multumesc anticipat pentru raspuns.

cu incredere,
D I
Cel mai recent răspuns: DanaIlinca , utilizator 21:07, 26 Septembrie 2013
Nu, sotul nu raspunde cu bunurile lui pt datoriile dvs, daca sunt ale dvs si nu sunt datorii comune, n-ati cheltuit banii impreuna in timpul casatoriei ( conteaza ca banca sa nu poata dovedi)
multumesc pentru raspuns. creditul de nevoi personale a fost facut in timpul casatoriei si a fost o refinantare a unui alt credit. daca casa (mostenire) si masina (pe care a achitat-o printr-un credit al lui) nu sunt pe numele meu, au dreptul sa vina acasa si sa verifice?
va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi executat sotul pentru creditul meu dinainte de casatorie? andrada_f andrada_f Buna ziua, In 2008 am facut un credit de nevoi personale fara girant, doar cu adeverinta de serviciu. In 2009 m-am casatorit. Am platit ratele pana in 2012. ... (vezi toată discuția)
Credit obtinut in timpul casatoriei alexandraned alexandraned Buna seara, Am fost casatorita timp de 3 ani si 1/2, in timpul casatoriei am contractat un credit pe numele meu, pentru nevoi personale, creditul a fost ... (vezi toată discuția)
Notare credit in cartea funciara gargamella gargamella buna ziua! In timpul casatoriei sotia a facut un imprumut pe nevoi personale , eu am fost girantul ei, doar cu salariul. Am divortat si dupa divort ... (vezi toată discuția)