avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cadru legal Comitet Parinti si cadrul medical gradinita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cadru legal Comitet Parinti si cadrul medical gradinita

Buna seara,
In Comitetul de Parinti s-a decis sa aducem in gradinita pentru copii un cadrul medical cateva ore pe zi. Cum gradinita nu isi poate permite aceasta cheltuiala, noi am hotarat ca vom strange lunar o suma de bani pentru a remunera acest cadru medical. Directoarea gradinitei a spus ca nu ii poate face ea contract cu gradinita si trebuie noi ca parinti sa gasim o forma in care ea sa lucreze pentru noi, Comitetul, iar gradinita sa "dea bine" la controalele Sanepid-ului, iar copiii supravegheati si din punct de vedere al sanatatii. Sub ce forma putem colabora cu acest cadru medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 28 Septembrie 2013
Faceti o asociatie de parinti la nivel de gradinita pe og 26 din 2000 privind asociatiile si fundatiile. Pe aceasta asociatie faceti un contract de munca cu norma redusa pentru respectiva persoana.
Exista si alte solutii .

Se poate incerca incheierea unui contract de prestarii servicii de intre gradinita si CMI respectiv.
Plata acestuia putand fi suportata de catre Comitetul de parinti , in urma unui alt contract incheiat cu gradinita.
Cadrul medical respectiv nu are cabinet medical individual, este o persoana paramedic pe salvare pe care parintii au agreat-o, cat despre asociatii/ fundatii, etc, parintii nu vor sa se lege la cap, vor ceva simplu, repede si fara taxe.
Solutia este donarea banilor de catre parinti gradinitei in scopul platii acelui medic.
Ce parere aveti despre acordul de munca in acest caz?

Alte discuții în legătură

Cine reprezinta gradinita intr-o conventie civila? ADINA IONITA ADINA IONITA Buna ziua M-am confruntata de curand cu o situatie si nu stiu de unde sa incep cautarile. Poate ma ajutati. Multumesc anticipat. Intrebarea e cine are ... (vezi toată discuția)
Ingrijitoare gradinita familistu familistu buna ziua gradinita la care am cele 3 fete nu poate angaja ingrijitoare pe motiv ca posturile sunt blocate in sistemul public. la sedinta cu parinti sa ... (vezi toată discuția)
Care este baza legala prin care o asociatie pentru plata contabil arov arov Buna ziua! Care este baza legala prin care o asociatie pentru gradinita poate cere bani parintilor pentru plata salariului contabilei si plata sumei pentru ... (vezi toată discuția)