avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cadru legal Comitet Parinti si cadrul medical gradinita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cadru legal Comitet Parinti si cadrul medical gradinita

Buna seara,
In Comitetul de Parinti s-a decis sa aducem in gradinita pentru copii un cadrul medical cateva ore pe zi. Cum gradinita nu isi poate permite aceasta cheltuiala, noi am hotarat ca vom strange lunar o suma de bani pentru a remunera acest cadru medical. Directoarea gradinitei a spus ca nu ii poate face ea contract cu gradinita si trebuie noi ca parinti sa gasim o forma in care ea sa lucreze pentru noi, Comitetul, iar gradinita sa "dea bine" la controalele Sanepid-ului, iar copiii supravegheati si din punct de vedere al sanatatii. Sub ce forma putem colabora cu acest cadru medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 28 Septembrie 2013
Nu cred ca se poate incheia un astfel de acord . Acordul de munca nu este destul de bine reglementat in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine reprezinta gradinita intr-o conventie civila? ADINA IONITA ADINA IONITA Buna ziua M-am confruntata de curand cu o situatie si nu stiu de unde sa incep cautarile. Poate ma ajutati. Multumesc anticipat. Intrebarea e cine are ... (vezi toată discuția)
Ingrijitoare gradinita familistu familistu buna ziua gradinita la care am cele 3 fete nu poate angaja ingrijitoare pe motiv ca posturile sunt blocate in sistemul public. la sedinta cu parinti sa ... (vezi toată discuția)
Care este baza legala prin care o asociatie pentru plata contabil arov arov Buna ziua! Care este baza legala prin care o asociatie pentru gradinita poate cere bani parintilor pentru plata salariului contabilei si plata sumei pentru ... (vezi toată discuția)