avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor sau recuperator?
Discuție deschisă în Executare silită

Executor sau recuperator?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o plroblema. Dupa 3 ani de proces cu fosta mea firma la care am lucrat, pe conlift de munca (nu mi-a platit salariul pe cateva luni), am obtinut o hotarare definitiva si irevocabila. Firma fiind din Satu Mare su din Cluj, am nevoie de un executor sau din Oradea sau din Satu Mare. M-am consultat cu mai multa lume si mi s-a spus cade multe ori platesti la executor si nu rezolvi nimic, poate ar fi mai bine sa apelez la o firma de recuperari. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Mentionez ca firma are activitate , numai ca i s-au schimbat administratorii, nu stiu in ce masura ma afecteaza asta pe mine. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cimpeanr , utilizator 09:10, 28 Septembrie 2013
recuperatorul nu are nicio competenta. Sunt niste smecheri, care si-au facut o firma, si spun ca ei consiliaza creditorii in recuperarea creantelor. Au angajati slabi pregatiti, ameninta debitorii cu executarea silita sau plangerea penala. E tot ce fac. Daca executorul nu poate face nimic, nimeni nu poate face. Gasiti un executor care nu e in oras cu debitorul, dar e in aceeasi curte de apel. Puteti face si plangere penala, pt ca neplata drepturilor salariale in cazul in care exista hotarare, reprezinta infractiune.
va multumesc d-le Jocandi Causa, in cazul acesta trebuie sa gasesc un executor din Oradea.
puteti lua legatura cu un executor din satu mare ... intra sub competenta curti de apel oradea

dar puteti face plangere penala pentru inceput este scutita de taxa de timbru iar daca nu achita at incepeti executarea unde in prealabil veti achita o suma inainte.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2013
advsys, utilizator
multumesc advsys

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera salariile restante de la administrator Alex-Dragan Alex-Dragan Buna ziua , Am castigat in instanta un proces inpotriva unui SRL(concediere ilegala). Am de recuperat suma restanta a salariilor. Am contactat un ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi bancare oaneafelicia oaneafelicia Pentru infiintarea unei popriri pe conturile bancare ale unui debitor la toate bancile din Bucuresti trebuie facute cereri de incuviintare la judecatoriile din ... (vezi toată discuția)
Aplicare sentinta calin andrei calin andrei Buna ziua.Am obtinut in instanta (curtea de apel),acordarea unor drepturi banesti (salariale) de la o firma.Care sint pasii urmatori pentru ca firma sa ... (vezi toată discuția)