avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... asigurariile=foame de bani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

asigurariile=foame de bani

buna am o intrebare...am avut un accident cu victime ,eu m-am inteles cu vinovatul nu am depus plangere impotriva lui..dar el tot este judecat pentru vatamare corporala...intrebarea mea este:ASIGURARIILE nu imi dau banii cica doar dupa ce da judecatoria o sentinta..eu trebuie sa astept pana il judeca pe el ca sa imi vad banii?sau imi dau ei banii si se descurca ei apoi.. cum e lega???va rog datimi un raspuns..multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters76710 , utilizator 12:00, 26 Martie 2009
Spuneati ca v-ati inteles cu vinovatul,asupra sumei de bani,nu?Daca acea intelegere viza lipsa pretentiilor din partea dumneavoastra, dreptul la despagubiri se pierde,existand in acest caz o solutie mai grea la care sa apelati-aceea de a demonstra ca,la momentul semnarii,au existat vicii de consimtamant,in ceea ce va priveste.
Desigur,aceasta este parerea unui utilizator si este logica subtilitatea consultantului Nucu,explicatiile profesioniste sunt cele mai indicate. Numai bine tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier ctln_tns ctln_tns In urma unui accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane si moartea celeilelte persoane instanta a hotarat ca inculpatul sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Accident de masina wabar wabar Buna seara Va rog sa-mi spuneti: daca in urma accidentului s-a constat (nu am avut posibilitatea sa contest PV), ca eu sunt vinovatul, in baza asigurari ... (vezi toată discuția)
Cazuri de regres al asiguratorului rca impotriva asiguratului haky_h haky_h Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti (eventual cu referire la articol din lege) daca exista vreo situatia in care asiguratorul RCA, poate cere in instanta ... (vezi toată discuția)