avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Eliberare carte de identitate in regim de urgenta sau ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Eliberare carte de identitate in regim de urgenta sau un inlocuitor

buna ziua! am depus actele pentru schimbarea cartii de identitate deoarece a expirat, in aceeasi zi in care am depus actele am aflat ca trebuie sa fac urgent o procura notariala cu drept de semnatura mamei mele, ce as putea face in aceasta situatie? la politie am intrebat si mi-au raspuns ca nu pot grabi eliberarea cartii de identitate si la notar nu pot face procura cu o copie dupa un buletin expirat. Ce solutie am in cazul de fata? deoarece am nevoie urgenta sa fac acea procura.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:04, 29 Septembrie 2013
Intrebati notarul daca nu va face declaratia pe baza unei adeverinte eliberata de evidenta sau pe baza pasaportului*(daca aveti ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru ridicarea cartii de identitate updatingeti updatingeti Buna ziua, sper ca ma veti putea ajuta cu o informatie... Intre Craciun si Anul Nou am depus actele pentru eliberarea cartii de identitate (expirase) in ... (vezi toată discuția)
Eliberare carte de identitate pypy32 pypy32 Buna ziua, locuiesc in Italia si mia expirat Cartea de Identitate de cateva luni si am fost nevoit sa ma duc in tara sa-l schimb, mentionez ca stau in Italia ... (vezi toată discuția)
Procura ridicare act de identitate popamariana-rodica popamariana-rodica Buna ziua, Fratele meu a venit din Italia sa-si schimbe buletinul(care a expirat in februarie) A dat buletinul la politie,dar din anumite motive nu poate sa ... (vezi toată discuția)