avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale In cazul in care in calitate de actionar am fost ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

In cazul in care in calitate de actionar am fost inselat in ce infractiune se incadreaza fapta ?

SUNT actionar la un S.A. , societate pe actiuni unde actionarul majoritar un fost PREFECT a REINVESTIT timp de 7 ani DIVIDENTE uriase (lucrari pe bani publici de milioane) el este un renumit MILIONAR care a trecut pe doua firme o parte din CHELTUIELI respectiv venituri la firma unde el si sotia sunt asociati si a ridicat anual DIVIDENTE , noi ceilalti care detinem 49% am ramas cu BUZELE UMFLATE.
In ce articol se incadreaza fapta PENALA?

multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
olden, utilizator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 22:21, 13 Octombrie 2013
Pe penal trebuie sa sesizati DNA, dar trebuie sesizat si ANI pt ca a fost in incompatibilitate prin functia publica detinuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar adrianantn adrianantn Buna ziua, Zilele aceste soacra mea a gasit printre actele ei un certificat de actionar de cand lucra (din 2008 este la pensie pe caz de boala). Pe acel ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intimpla cu dividentele? Diana_10 Diana_10 La o societate care a avut in 2009 profit s-a repartizat prin Hot. AGA la dividente. Acestea urmind sa fie platite de-a lungul anului 2010. Acum ... (vezi toată discuția)
Drepturile actionarilor ContSters48380 ContSters48380 Buna ziua, Eu sunt actionara la o firma infiintata de fostul meu socru. Sa va spun pe scurt problema mea: in asteptarea hotararei judecatoresti de ... (vezi toată discuția)