avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Casa intabulata fara numar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Casa intabulata fara numar

Buna ziua

Care este situatia juridica in Cartea Funciara a unei case intabulate fara numar?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 15:55, 17 Septembrie 2022


Segarceanu Constantin a scris:


La mine pe procesul verbal era trecut nr. de la casa vecina de unde am cumparat terenul .de ce?





Vecina a avut un teren (cu nr postal) pe care l-a parcela in 2 bucati ca sa va vinda o bucata. Cand se parceleaza un teren in 2 nu se schimba si numarul postal, este doar o lucrare tehnica nu si juridica.
Astfel v-a fost trecut nr postal ``al vecinei``. Trebuie actualizat la cartea funciara cu o adresa de la primarie cu noul numar postal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare cartea funciara monica_n monica_n Buna ziua, Ma confrunt cu o problema destul de delicata (zic eu) si de aceea va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta. De curand, am aflat in mod intamplator ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren cu imobil pe el maud maud Am fost sa vizionez o casa pe care doresc sa o achizitionez si proprietarul are ca si cadastru doar incadrarea in zona si planul terenului cu amprenta ... (vezi toată discuția)
Adresa corecta contract vanzare cumparare ioanabozgan ioanabozgan La cumpararea unei locuinte,pe contractul de vanzare cumparare,ce adresa se trece: cea dupa buletin,care corespunde cu certificatul de nomenclatura ... (vezi toată discuția)