Care informatii va sunt utile? Ca ati intrebat de drepturi si vi s-a povestit mai mult de obligatii, nu inteleg.
Toate informatiile astea legale trebuie aplicate in functie de situatie, situatie pe care nu o cunoastem. Dv. o puteti aplica, insa e ca si cum ati cumpara un pantof de pe internet: s-o potrivi, nu s-o potrivi...
Tocmai asta e! Problema care ma interesa se referea mai mult la obligatii si am aflat. Era si firesc sa fie asa. Fiind mininori in intretinere, consider ca educarea si cresterea acestuia este prioritara. Recunosc ca am pus gresit problema. Asupra drepturilor nu sunt interesat. In consecinta, detaliile sunt inutile.
Nu aveti decat obligatii generale pe care le-ati avea fata de orice minor intalnit pe strada. Atat si nimic mai mult.
Daca vreti sa-i luati o inghetata, bine, daca vreti sa-i luati rechizite, bine, altfel nu va poate obliga nimeni.
Depinde si de starea parintilor lui firesti si de ce s-a intamplat in fapt pana acum.
Cred ca sunteti cam oscilant si nesigur, e ciudat sa intrebati de drepturi si sa va referiti la obligatii.
Deduceri din salariu
cris_deo
Buna seara. Platesc o pensie de intretinere de 300 de lei copiilor mei care stau cu sotia cu care sunt in divort si as vrea sa stiu in legatura cu deducerile ... (vezi toată discuția)