Buna seara,povestea mea este destul de simpla...am o casa pe numele meu si am facut o procura unui membru al familiei prin care ii dadeam dreptul sa faca ceea ce dorea cu casa.Dupa aceea m-am razgandit si am anulat aceea procura care a ajuns un exemplar la mine,unul la persoana respectiva si unul a ramas la notariat.La aproape 2 luni de cand s-a facut aceasta revocare, persoana respectiva a reusit printr-un notar sa faca un act de vanzare cumparare referitor la imobilul precizat folosindu-se de procura care fusese anulata.As vrea sa stiu cum a fost posibil acest lucru din moment ce revocarea de procura a fost facuta inaintea actului de vanzare cumparare si ce posibilitati as avea intr-o sala de judecata de castig? Presupun ca in mare parte este vina notarului care nu a verificat situatia casei inainte de a face un asemenea act...(revocarea de procura apare la RNNEPR cu nr de inregistrare,data si ora)
Vanzarea a fost facuta deasemenea in familie si este stipulat in noul act de vanzare cumparare cum ca prezentul act este ca si o chitanta la banii care i-as fi primit eu,concluzia este ca ascest act a fost facut dupa ce am revocat procura si consider ca principalul vinovat se face notarul si tocmai de accea ma voi indrepta cu actiune judecatoreasca impotriva acestuia in care voi cere si daune.O sa va tin oricum la curent cu desfasurarea procesului dar deocamdata sunt in cautarea unui avocat bun.