avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntarea la calitate de administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntarea la calitate de administrator

Buna ziua,
cand instiintez societatea despre faptul ca renunt la calutatea de administrator trebuie sa trimit scrisoare cu confirmare de primire si la asociati acasa sau ajunge sa trimit la sediul firmei?
Cel mai recent răspuns: Melidna12 , utilizator 08:37, 9 Octombrie 2013
Trebuie in primul rand sa anuntati actionarii companiei ca renuntati, apoi puteti sa mergeti la Registrul Comertului pentru a inregistra acesta demisie.
Mentionati ca doriti sa se ia act de demisia dvoastra din functia de administrator al societatii incepand cu data de .., intelegand astfel ca renuntati expres Ia mandatul acordat de catre Adunarea generaIa a asociatilor.
Buna ziua,
va multumesc. La Registrul comertului poate sa imi refuze inregistrarea acestei mentiuni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator srl Catalin1313 Catalin1313 Cum poate un administrator de SRL sa renunte la functie in cazul in care nu mai doreste sa aiba aceasta functie si asociatii refuza sa-l schimbe? Va ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator srl CameliaMunteanu CameliaMunteanu Buna ziua, Prietena mea este administratorul unei societati comerciale si detine 10% parti sociale.In repetate randuri,a cerut asociatului(care detine 90%) ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la functia de administrator al unui srl Dochian Dochian Buna ziua, Sunt administrator al unui SRL impreuna cu altcineva (50% cu 50%) din cauza unor conflicte - vreau sa nu mai detin functia de administrator,va ... (vezi toată discuția)