avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum se baga un imobil pe rol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum se baga un imobil pe rol

Am terminat o casa de construit si trebuie sa o "bag pe rol " la finante. Ce pasi trebuie sa urmez? Trebuie sa chem pe cineva ?? sa-mi masoare spatiul util si daca casa a fost construita conform proiectului ?? , autorizatia de contructie imi expira peste 3 luni ( deja prelungita). Va rog , poate cineva sa ma "lumineze"!! :O Trebuie si certificat energetic???De unde se obtine??
Va multumesc anticipat!!
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2013
RESTLESS, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:44, 30 Septembrie 2013
Initial trebuie sa obtineti procesul verbal de receptie al constructiei
Ulterior cu documentele justificative,solicitati la autoritatea fiscala introducerea pe rol fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie imobil neterminat cu autorizatie expirata GinaH GinaH Buna ziua, Sunt interesata de achizitia unui teren pe care exista inceputa o constructie ( o casa de vacanta). Constructia a inceput acum 15 ani, a expirat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)