avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie proces-verbal de amenda intocmit de agent ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie proces-verbal de amenda intocmit de agent de politie noaptea.

Fiului meu i s-a intocmit proces-verbal de contraventie si amenda in scara blocului,atunci cand a vrut sa intre in cladire la intoarcerea de la terenul de tenis in nocturna,dupa ora 24,00, luat fiind la intrebari si dus la sectia de politie impreuna cu alte persoane prezente ,deja,in fata scarii de bloc . Procesul-verbal in cauza a fost scris la sectia de politie,dupa ce a fost obligat sa-si decline identitatea.Fiindca a considerat a fi un abuz din partea agentului de politie intocmirea procesului verbal de contraventie si amenda,fiul meu a refuzat sa semneze o asa nedreptate.
Cum si unde poate fii contestat un asemenea document si facuta solicitarea de exonerare la plata a presupusei amenzi nedrepte ?
Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 13:11, 30 Septembrie 2013
Buna ziua,
Contestarea P.V. de contraventie se face in termen de 15 de zile de la COMUNICARE la judecatoria pe raza careia s-a savarsit contraventia. Taxa de timbru este de 20 lei.
Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
termenul este de 15 zile de la comunicare iar taxa judiciara de timbru este 20 ron.

succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis auto ioanmariusmoisa ioanmariusmoisa In seara zile de 19.09.2013 ma deplasam spre Timisoara, iar in loc Vetel din jud Hunedoara am fost oprit de politie pe motiv ca am depasit neregulamentar. Insa ... (vezi toată discuția)
2 amenzi contraventionale in aceeasi zi pentru depasirea vitezei contactbogdan contactbogdan Buna ziua, Salut si eu acest forum si doresc sa adresez o intrebare pe acest forum. In urma cu 5 zile ma intorceam cu masina din strainatate, intr-o ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal cristina_kiki73 cristina_kiki73 In data de 1 februarie 2013 a fost intocmit un proces verbal de catre Politia Locala sector 1, care mi-a ridicat autoturismul desi in zona respectiva nu ... (vezi toată discuția)