avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Se mai poate face transfer de la o firma la alta?
Sunt insarcinata in 5 luni, si am contract de munca la o firma X, deoarece aceasta firma se va inchide, vreau sa ma angajez la o alta firma cu contract de munca pentru a putea beneficia de indemnizatie crestere copil. Cum este mai bine sa procedez, prin transfer sau inchid contractul la firma x si deschid alt contract de munca.
Multumesc anticipat pt raspunsuri :)
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:50, 30 Septembrie 2013
Nu mai exista acel gen de transfer in mediul privat. Au fost abrogate dispozitiile din Codul muncii care reglementau transferul angajatilor.
Incetati CIM la firma la care sunteti angajata si incheiati un CIM nou la cealalta firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se inchide firma, iar eu sunt gravida... Adryana18 Adryana18 Buna ziua, Sunt insarcinata in luna a 6-a si deja am cateva nelamuriri, va rog sa ma ajutati urgent inainte sa nu semnez ceva: - azi am fost anuntata ca de ... (vezi toată discuția)
Procedura transfer salariati de la o firma la alta firma grigoruta gabriel grigoruta gabriel Care este procedura transferului salariatilor de la o firma la alta avand in vedere faptul ca cele doua firme au personalitate juridica distincta si deci nu ... (vezi toată discuția)
Cic si dizolvare firma Lavinia 2018 Lavinia 2018 Buna ziua! Momentan sunt in Cic pt primul copil, născut în luna iulie 2018. Sunt însărcinată cu al 2, urmând să nasc în luna martie. Am auzit unele ... (vezi toată discuția)