avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aprobarea bancii pentru un contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aprobarea bancii pentru un contract de comodat

Buna ziua,
Un prieten de-al meu tocmai si-a facut firma in apartamentul meu. Intre noi doi am s-a facut un contract de comodat. Apartamantul meu este luat prin credit ipotecar. De la ONRC Bucuresti nu s-a cerut nici o adeverinta de la banca (la modul cel mai serios nu am dat nici o spaga sau alte chestii de astea), dar dupa aia am citit ca este nevoie. Asa ca m-am dus la banca, dupa ce am facut firma si am cerut o aprobare de stabilire sediu social. Am asteptat cateva zile si apoi am primit dezacordul bancii... Ce pot face acum ca firma este deja inscrisa cu sediul social in apartamentul meu ?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:56, 26 Martie 2009
#-o nu inteleg de ce dati idei unora care nu au #-o ma refer la faptul ca nu trebuia nici un fel de acord....:rolleyes: nu stiu unde ati citit, dar noi nu am cerut asa ceva pentru nici unul din clientii nostri. Daca firma este inregistrata, infiintata,puteti sa functionati fara nici un fel de probleme.
Nu este cazul sa riscati.Daca banca nu e de acord cu comodatul...prietenul dvs.va trebui sa schimbe sediul social al firmei.:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social Badger Badger Sunt asociat unic intr-un SRL cu sediul social intr-o locatie pe care doresc sa o schimb si sa mut sediul social al SRL-ului la adresa mea de domiciliu, din ... (vezi toată discuția)
Diferite probleme -> infintare srl laviso laviso Buna ziua, Doresc si eu sa-mi infintez un SRL, fiind asociat unic - firma de prestari servicii grafica si design. Am facut marea greseala sa apelez la o ... (vezi toată discuția)
Am un srl cu cod caen 4791 GeorgeCristian04 GeorgeCristian04 Buna ziua. Am un SRL cu cod caen 4791, deschis in baza unui contract de comodat la apartamentul sotiei, fara activitate la sediu. La sugestia contabilei, ... (vezi toată discuția)