avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie plafon bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie plafon bloc

In urma reparatiei plafonului de catre asociatia de proprietari, datorita ploilor abundente apa s-a infiltrat la nivelul ultimului etaj. Practic ploua in casa si in holul blocului. Va rog sa imi comunicati cine trebuie sa se ocupe in aceasta situatie de reparatie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 15:52, 1 Octombrie 2013
mnmgfd a scris:

Care este " serviciul de specialitate " ?

Serviciul îndrumare şi control asociaţii de proprietari.
mnmgfd a scris:

Garantia oferita a fost de o luna de zile,

Inclusiv garantia materialelor are durata mai indelungata
Daca a fost acceptata o astfel de garantie este evident ca reprezentantul legal al asociatiei de proprietari fie nu cunoaste normele in vigoare ,fie demonstreaza un evident dezinteres pentru mentinerea in stare tehnica in limite legale a partilor comune de constructii si instalatii din imobil
mnmgfd a scris:

Garantia oferita a fost de o luna de zile....
Asta e bataie de joc, nu lucrare.

Ce reparatie a facut acea firma acolo pe terasa blocului ?. Ca daca si ei au facut treaba numai de cati bani au platit boierii... .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terase nelumihai nelumihai Buna dimineata! Suntem o asociatie de propietari si avem urmatoarea problema: In anul 2008 a fost refacuta terasa blocului de catre vechea conducere ... (vezi toată discuția)
Peticire hidroizolatie, garantie lucrare zasul121 zasul121 Buna ziua, In urma reclamatiei proprietarilor de apartamente de la ultimul etaj cu privire la infilitrari din cauza hidroizolatiei veche ( reabilitata in urma ... (vezi toată discuția)
Reparatie terasa bloc cu factura de la o sociatete care se ocupa de it ContSters80880 ContSters80880 Buna ziua, Am mai postat despre povestea mea cu Asociatia de Proprietari...pe scurt: suntem in proces si 1-Asociatia m-a chemat in instanta ptr neplata ... (vezi toată discuția)