avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensia alimentara

In 2004 am avut divort si in urma casatoriei a rezultat fetita mea acuma in virsta de 5 ani,iar fetita a ramas in grija tatalui ei,iar eu am ramas sai platesc pensia alimentara de 700000 lei lunar,iar cind sa pronuntat divortul eu nu am lucrat si nici acuma in momentul de fata nu lucrez.
Intrebarea mea este sa calculat corect pensia alimentara,si daca nu-i platesc pensia alimentara poate sa ma dea in judecata?s-au imi pierd drepturile de parinte.
Ps.Desi fetita a ramas in grija tatalui ei,fetita nu sta cu tatal ei si cu parinti lui,si ei au dreptul sa ma dea in judecata?.
Va multumesc
Daniele
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 12:36, 2 Februarie 2007
Din ce ati trăit în toată perioada aceasta, neavând nici un venit???
Chiar dacă v - ar da în judecată, dacă puteti proba că în toată această perioadă nu ati beneficiat de vreun venit....
Parintii lui nu va pot da in judecata,doar el o poate face,el fiind tutorele copilului.
Pai si cum s-a stabilit pensia?
La dosar nu erau veniturile dvs?
Ati fost inseamna de acord cu pensia.
Daca nu platiti pensia 2 luni consecutiv va poate face plangere penala pentru infractiunea de abandon.
:)):)):)):)) Acum am vazut ca mesajul era 2005!!!!!

Alte discuții în legătură

Custodie minor in afara casatoriei gggabriela gggabriela buna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfat. traiesc in concubinaj cu prietenul meu de aproape doi ani, din aceasta relatie s-a nascut o fetita care acum are ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei,minorul nefiind pe numele ei... elena76 elena76 Buna seara, Vin cu o rugaminte la d-voastra. Este vorba de sora mea, care are o fetita de 11 ani. Tatal nu a vrut,la nastere, sa recunosca copilul, cind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut o relație de aproape 3 ani, iar în urma ... Andreea58 Andreea58 Buna ziua. Am avut o relație de aproape 3 ani, iar în urma acestei relații a rezultat un copil. Fetița este trecută pe numele meu deoarece tatăl nu a ... (vezi toată discuția)