avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

In mai 2013 a fost schimbata parola Revisal, operate niste demisii, dar un contract a fost omis la reintroducere, drept urmare nici declaratiile nu au fost operate cum trebuie. Va rog sa ma sfatuiti cum pot solutiona aceasta greseala.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristink , utilizator 18:13, 1 Octombrie 2013
Se introduce acel contract si apoi se fac rectificarile la declaratii.
Aceasta intrerupere la inregistrarea contractului va afecta vechimea salariatului?
Inregistrarea c.i.m. in REVISAL nu are nicio legatura cu vechimea in munca.

Art.16 alin.4 C.mun. prevede ca, munca desfasurata in baza unui c.i.m. constituie vechime in munca fara a se face refinta la inregistrarea lui in REVISAL.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am o mare problema - neoperare in revisal gavrilescu gavrilescu Am lucrat la o firma 6 luni in luna Februarie in data de 27 mi am dat demisia de la firma respectiva!In data de 28 Februarie trebuia firma sa opereze in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita a cim in revisal Aur24k Aur24k Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea ,,problema,, Am constatat relativ recent,solicitand o adeverinta de vechime de la fostul angajator ,ca ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat Chipette Chipette buna-ziua, am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta cu un raspuns v-as fi recunoscatoare. firma unde lucrez de 6 ani de zile tot evita sa imi dea si mie o ... (vezi toată discuția)