Buna ziua! am angajat un avocat pt partaj judiciar.Nu am facut inca contract desi i-am achitat o transa .Procesul incepe peste cateva zile.Avocatul imi cere tot onorariu in avans.Ma tem ca daca procedez asa, nu va mai fi "interesat" sa vina ,sa ma reprezinte.Ce se intampla daca pur si simplu "uita" sa se prezinte la termenele stabilite? Eu cum ma pot proteja ?
buna ziua. Nu are cum sa va reprezinte la proces, atata timp cat nu ati semnat contractul de reprezentanta in instanta. Ti-a dat chitanta pentru avansul care l-ai dat? Daca nu cere-i avansul inapoi si cautati alt avocat. Daca refuza sa-ti dea avansul inapoi reclamal pe avocat la baroul avocatiilor de care apartine. Ai verificat daca este un avocat real si inregistrat la barou? Aveti grija sa nu va pacaleasca. Bafta
buna! chitanta mi-a dat dupa ce am insistat.E un avocat cunoscut nu se pune problema ca ar fi unul fals.Intrebarea mea era ce sa fac sa fiu sigura ca ma reprezinta, ca nu se face ca ploua,..ca asa e omul...daca nu mai trebuie sa-i dau bani nu mai sunt bagata in seama.
O fi cunoscut avocatul dar sa stiti ca in general se cer toti banii anticipat de regula.
Ma intreb ce v-ati fi intrebat daca v-ar fi cerut toti banii in avans deoarece asa se procedeaza in mod normal.
Si dvs. va ganditi daca vine cand ii platiti o bucatica de bani...
Vedeti ce anume i-ati platit ca poate nu i-ati platit reprezentarea si atunci va fi normal sa nu va vina la proces...
Domnule avocat Lascoschi daca achit tot onorariu in avans ,dar din motive intemeiate sa presupunem ca avocatul nu poate veni la termene ce se intampla? deleaga pe altcineva sau trebuie sa-mi caut alt avocat si sa-l platesc si pe acesta? Cum se obisnuieste in astfel de cazuri? Poate ca e de buna credinta dar cade bolnav la pat .Multumesc.
Avocat incorect
stefania02
Buna ziua. In februarie am consultat un avocat sa il consult daca ma incadrez intr-un termen de executare silita pana in final a facut actele dandu-i si 500 ... (vezi toată discuția)