Buna ziua! am angajat un avocat pt partaj judiciar.Nu am facut inca contract desi i-am achitat o transa .Procesul incepe peste cateva zile.Avocatul imi cere tot onorariu in avans.Ma tem ca daca procedez asa, nu va mai fi "interesat" sa vina ,sa ma reprezinte.Ce se intampla daca pur si simplu "uita" sa se prezinte la termenele stabilite? Eu cum ma pot proteja ?
Daca ii platiti intreg onorariu de avocat si se imbolnaveste si nu se poate prezenta se gasesc variante juridice.
Astfel de probleme trebuie discutate cu avocatul dvs.
In astfel de cazuri trebuie sa rezolve avocatul problema.
Nu trebuie sa va angajati alt avocat.
Va pot spune ca eu am reziliat contract si am fost angajat din nou si iarasi am reziliat contractul si iarasi am fost angajat.
Enervant pentru toata lumea dar solutii se gasesc.
V-am dat doar un exemplu care nu este neaparat util in cazul dvs. dar avocatul trebuie sa se descurce pentru ca de aceea este platit...
Ca se poate sa nu se descurce este alta problema. dar clientul trebuie sa caute sa isi angajeze avocat care sa se descurce deoarece in caz contrar nu vad la ce ii mai este necesar avocatul...daca el nu se descurca si clientul se poate descurca singur...
Daca avocatul este bolnav nu trebuie sa rezilieze contractul...este foarte simplu...sa se descurce...si sa se amane cauza...
Un avocat are zilnic 3-4 procese,poate la aceeasi ora,sau la instante diferite,localitati diferite... Nicio garantie...daca nu trageti de el la termene ,nici nu se prezinta.Veti avea multe surprize daca nu tineti permanent legatura cu el.Dvs.trebuie sa stiti cum va aparati,avocatul doar va reprezinta pentru ca judecatorii prefera discutia cu avocatul,care decurge repede si conteaza doar hartiile depuse la dosar,hartii de specialitate intocmite numai in termeni avocatesti.Deci fara avocat nu se poate,dar depinde de dvs.cat trageti de el.
Avocat incorect
stefania02
Buna ziua. In februarie am consultat un avocat sa il consult daca ma incadrez intr-un termen de executare silita pana in final a facut actele dandu-i si 500 ... (vezi toată discuția)