avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Marturii mincinoase in fata instantei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Marturii mincinoase in fata instantei

in procesul de partaj, piritul in persoana unui dintre cei doi soti, neaga cu vehementa ca in perioda cit au fost casatoriti , nu are cunostiinta ca celalalt a contactat un credit , de care s-au folosit amindoi , prin administrare cu buna stiinta a acestora. Intimplarea face ca sa existe dovezi despre acest credit contestat, prin consemnarea sa.Doresc sa stiu daca pot fi prezentate in instanta asttel de dovezi , pentru simplu motiv ca cele afirmate sint depuse sub juramint. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:02, 2 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti face dovada cu mijloacele de proba admise de lege in legatura cu faptul ca sotul avea cunostinta despre acel credit si de faptul ca acei bani au avut o destinatie comuna.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate incheia mai repede? vicar vicar Buna ziua Am terminat procesul de divort,acum sint in proces de partaj ( fostul sot l-a deschis),in care imi cere bani pentru investitiile facute in ... (vezi toată discuția)
Folosirea abuziva din contul creditului a intregii sume doar de catre un debitor LaurB2016 LaurB2016 Buna ziua. Am mostenit un Pasiv, ca urmare a unui credit contractat de parintii mei: imprumutat si co-debitor, soti. Co-debitorul a murit in 2010, iar ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal-partaj bunuri comune raluca32 raluca32 Am mai prezentat aici intrebari legate de procesul meu de partaj bunuri comune proces castigat la fond de mine pe probe concludente si drepte, proces care a ... (vezi toată discuția)