avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cumparare autoturism inregistrat pe firma
Discuție deschisă în Executare silită

Cumparare autoturism inregistrat pe firma

Buna ziua ,
Vreau sa cumpar un autoturism inmatriculat pe firma, vanzatorul a spus ca ofera pe langa cartea de identitate si talonul masinii si factura+contract vanzare-cumparare+procura la achizitionare, insa nu poate scoate certificatul fiscal din cauza datoriilor firmei.
Exista riscul ca atata timp cat detin factura , contract de vanzare cumparare si procura sa pierd masina in cazul in care proprietarul/administratorul firmei este executat silit, avand in vedere ca atat cartea cat si talonul masinii vor fi in continuare pe numele firmei... ?
Multumesc pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:34, 3 Octombrie 2013
Procura pentru ce ? :))
Factura si contractul nu sunt valabile. adica sunt nule, fara certificatul fiscal emis anterior lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto Zsolt78 Zsolt78 Am cumparat un autoturism de la o societate comerciala, care a emis factura fiscala conform legii, am semnat act de vanzare cumparare, am achitat integral ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina floringamanus floringamanus am cumparat o masina inmatriculata pe firma am toate documentele masini talon si carte identitate,nu am factura nu am fiscal masina a fost cumparata de la o ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism tiberiussly tiberiussly Doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica care la rindul ei a cumparat aceasta masina la o licitatie publica de la un SRL. As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)