avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de Proprietari debransare caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de Proprietari debransare caldura

Buna ziua,
Techem citeste repartitoarele de costuri.
Proprietarii si-au dat acordul, sa se debranseze.(80%)
Techem ameninta ca nu este legal.
Daca 80% din proprietari sunt de acord cu debransarea si calculul la energie termica sa se faca de catre asociatie, este legal?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:36, 3 Octombrie 2013
Techem-ul nu face ce doreste intr-o as. proprietari. Proprietarii hotarasc cum se va face repartizarea costurilor cu incalzirea. Am inteles ca 80% dintre dvs. v-ati hotarat ca repartizarea costurilor sa se faca fara repartitoare de costuri, insa ce facei cu cei ramasi (20%)? De fapt cati proprietari sunteti, ca sa stim cat reprezinta cele doua procente? Pentru ca de la un anumit numar de proprietari, nu mai este economica fuinctionarea cu repartitoare de costuri.
In alta ordine de idei, daca ati hotarat cu majoritate de 80% sa functionati fara repartitoare, atunci asociatia nu trebuie sa mai comunice la T cantitatea de energie termica intrata in bloc si atunci firma nu are ce calcule sa faca. S-au mai putrat discutii pe aceasta tema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contorizarea individuala a apartamentului aradora2 aradora2 Buna ziua! As avea o intrebare. Mama este pensionara si locuieste la bloc. Acum cativa ani apartamentul a fost obligatoriu contorizat. Acum va avea loc o ... (vezi toată discuția)
Repartitoare caldura RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am repartitoare si sunt bagata la plata si pt. tevile care trec prin ap. Daca imbrac tevile in material izolant mi se scade caldura care este calculata pt. ... (vezi toată discuția)
Rog o părere avizata in următorul caz: -asociație pe o singura ... Nadoi Nadoi Rog o părere avizata in următorul caz: -asociație pe o singura scara de bloc, 20 de apartamente pe scara, 6 apartamente debranșate si au montate centrale ... (vezi toată discuția)