avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Divort, inregistrare copil nascut ulterior
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Divort, inregistrare copil nascut ulterior

daca o sa am decizia de divort pina in momentul nasteri pot trece copilul nou nascut pe numele tatalui
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:59, 3 Octombrie 2013
tatal va fi fostul dvs sot, insa numele va fi al dvs daca il schimbati pana nasteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Naștere dupa divort Thatha Thatha Bună ziua! Am divorțat în urma cu câteva luni, iar luna viitoare voi da naștere unui copil, fostul sot fiind tatăl copilului. Trecand mai puțin de ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere ancateodora23 ancateodora23 Am nevoie de ajutor,vreau sa stiu ce trebuie sa fac,situatia mea este urmatoarea..am fost casatorita acu 8 ani...desi dupa primu an ne-am despartit...abia ... (vezi toată discuția)
Nume tata biologic in certificat nastere maya2009cu maya2009cu buna, Ma confrunt cu o problema putin mai delicata, si as avea nevoie de sfatul dvs. SItuatia pe scurt e urmatoarea : am depus impreuna cu sotul actele pt ... (vezi toată discuția)