avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Indreptare eroare sentinta civila divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Indreptare eroare sentinta civila divort

am o sentinta civila de divort din 2007 si deabia acum in 2013 am vazut ca numele este gresit,se mai poate face o rectificare?multumesc
Cel mai recent răspuns: THEODORA30 , utilizator 21:37, 3 Octombrie 2013
Se poate indrepta hotararea ,nu conteaza ca este din 2007.
Trebuie sa formulati o cerere de indeptare a hotararii.Cererea se depune la instanta care a pronuntat hotararea.
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2013
Stefan Bicov, Avocat
Daca numele este gresit,faceti o cerere de indreptare materiala,o depuneti la judecatoria unde a fost judecat dosarul,se da termen,apoi se legalizeaza...si gata ...asa a patit sotul meu si am depistat cand ne am depus actele la starea civila:))) din luna iulie 2013..si abia pe 3.oct.am luat actele legalizate:))))) e bine sau cum:)))) bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivare sentinta si indreptare erori materiale Bundy Bundy Buna ziua, Am o sentinta civila care trebuie definitivata si are legatura cu restituirea unei cautiuni platita la cec bank. Intrucat s-a strecurat o ... (vezi toată discuția)
La legalizarea unui act (s5 tb) au greșit numele judecatoriei ... Ana-Maria Moraru Ana-Maria Moraru La legalizarea unui act (s5 TB) au greșit numele judecatoriei in sentința, am dat cerere îndreptare erori materiale, au trecut 2 luni nu am primit nimic, ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma lamuriti saraines saraines Problema mea este.Prenumele tatalui baetelului meu an varsts de 16 ani a fost gresit an hotararea judecatoreasca de recunoasterea copilului si certificatul de ... (vezi toată discuția)