avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare CM

lucrez in domeniul medical si am avut la cererea mea contractul de munca suspendat pt un an.As dori sa stiu daca ma intorc la munca in cat timp mai pot cere o alta suspendare de inca un an?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 4 Octombrie 2013
Daca la nivel de angajatr nu exista prevederi contrare, atunci se poate solicita o noua suspendare imediat dupa revenirea la serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul postnatal Claudia Andu Claudia Andu Buna seara,pe 13.05.2008 am nascut un baietel sanatos, contractul de munca mia fost suspendat pe data de 01.07.2008. In prezent (17.05.2009) sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu de crestere a copilului pana la 2 ani florentina_cfm florentina_cfm Rog cine stie sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari: 1. La 24 septembrie 2012 copilul meu implineste varsta de 2 ani. La ce data trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Insarcinata cu al 2-lea copil in ccc Nadasurf Nadasurf Buna ziua, Sunt gravida in 2 luni cu al 2-lea copil si inca sunt in CCC. Am depus cererea de revenire la serviciu incepand cu August cand voi avea aproape ... (vezi toată discuția)