avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
chloe a scris:

geanina n a scris:

Mai este cineva care asteapta ziua de 28 mai?

Nu pe 29 se afiseaza rezultatele finale?

ai dreptate, 29, nu stiu de ce am retinut 28:">
geanina n a scris:

chloe a scris:

geanina n a scris:

Mai este cineva care asteapta ziua de 28 mai?

Nu pe 29 se afiseaza rezultatele finale?

ai dreptate, 29, nu stiu de ce am retinut 28:">

eu nu inteleg totusi modul in care s-a punctat la organizare judiciara subietele privind completul de apel si confidentialitatea, adica voua fetelor concret cum v-a punctat?
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2014
chloe, utilizator
Tind sa cred ca au punctat si ce am scris din legi pt ca la organizare mi-a iesit o nota mai mare, cu foarte putin, decat am calculat eu. Astept si eu sa vad ce nota imi recalculeaza la penal, oricum nu voi fi cursant in urma acestei curse dar, merg mai departe cu invatatul. Maine am interviu pt un job, sa fie un venit pana intru in sistem. :)
chloe a scris:

geanina n a scris:

eu nu inteleg totusi modul in care s-a punctat la organizare judiciara subietele privind completul de apel si confidentialitatea, adica voua fetelor concret cum v-a punctat?

eu cred ca la complet mi-au dat punctaj maxim, eu am scris si completul in cazul ICCJ, nu stiu daca a avut sau nu influenta, la confidentialite extrem de putin, ca am facut tocanita intre codul deont si lege, sau poate mi-a dat cate jumate la fiecare, atat la complet cat si la confidentialite, ideea e ca am luat 8,83, eu am calculat ca ar putea sa-mi dea minim 8,5 si maxim 9, deci sincer nu stiu cum au punctat, si cred ca nici nu poti afla daca nu vezi lucrarea
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2014
scythe123, utilizator
scythe123 a scris:

chloe a scris:

geanina n a scris:

eu cred ca la complet mi-au dat punctaj maxim, eu am scris si completul in cazul ICCJ, nu stiu daca a avut sau nu influenta, la confidentialite extrem de putin, ca am facut tocanita intre codul deont si lege, sau poate mi-a dat cate jumate la fiecare, atat la complet cat si la confidentialite, ideea e ca am luat 8,83, eu am calculat ca ar putea sa-mi dea minim 8,5 si maxim 9, deci sincer nu stiu cum au punctat, si cred ca nici nu poti afla daca nu vezi lucrarea

Nu ne ramane decat sa asteptam rezultatul pentru cei care am facut contestatie, poate mai avem o speranta si daca nu, se ne apucam iar de invatat indiferent cand va fi urmatorul examen. Oana bafta la interviu, eu termin in vara masterul dar dupa nu am nici cea mai mica idee ce o sa fac, totusi pana in sept 2015 este cam mult timp.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)