flowerpower a scris:
Normal ca au fost multi din Dolj, s-au inscris aproape 300 numai din judetul asta, destul de multi si din Olt probabil...e normal ca ponderea lor sa fie mai mare...aici si-a rupt foamea gatul, stiti cum se spune...
Eu sunt din Craiova si va pot spune ca piata muncii e moarta...posturi putine si f prost platite, e normal ca toti sa-si doreasca un loc de munca stabil si remunerat cat de cat...
Personal nu cred ca s-au cumparat atatea locuri, or fi fost ceva aranjamente, dar nu atat de multe dupa cum afirma persoana de mai sus...Si sunt convinsa ca daca inveti reusesti...eu una am dat acum prima data, dupa 11 ani de la terminarea facultatii, am invatat 2 luni, exact de cand s-a anuntat examenul. Am picat cu 7,50, daca mai aveam o luna la dispozitie sunt convinsa ca reuseam, nu este un examen imposibil, cum se vehiculeaza pe aici. Mentionez ca am familie, copil si serviciu, si tot am reusit sa invat ceva...
Trageti si voi concluziile.
mare dreptate ai, am facut si eu ceva cercetari, in sensul ca am verificat listele, foarte, foarte multi din dolj, probabil ca din lipsa locurilor de munca sunt si mai motivati decat ceilalti, au intrat foarte multi si din iasi, desi nu au fost atat de multi inscrisi ca din dolj. Eu sincer, mi-am dat demisia ca sa pot invata, am invatat 2 luni, de la anuntarea concursului, mai exact m-am apucat din 17 martie, am invatat exclusiv din coduri, nimic altceva, sambata si duminica le foloseam ca si zile de repetat, am incercat sa retin cum era scris in coduri. Mi-am asumat un risc cand mi-am dat demisia, dar altfel pt mine ar fii fost imposibil, mai ales ca aveam program pana la 6 seara, noroc ca nu am copii, doar sot, care a fost foarte intelegator, 2 luni nu am stiut ce e aia facut curatenie, spalat vase, afara de facut mancare, asa ca pt mine presiunea a fost foarte mare sa iau examenul, e greu sa te descurci doar cu un salar, dar s-a meritat.