avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
geanina n a scris:

aliasniko a scris:

geanina pe ce loc ai fost anul trecut inainte si dupa contestatie?ti-au scazut vreo nota dupa contestatie?multumesc anticipat pt raspuns,eu sunt pe 128

anul trecut am fost 121 in tabel, dar ptr ca toti trei de pe ultimul loc am fost cu aceasi medie s-a departajat in fct de pp, unde am avut nota cea mai mare, 9.40. Asa ca eram nr. 119, deci penultima.. Am avut initial 8.69, in urma contestatiilor am urcat la 8.73 parca, dar s-a intrat cu 8.77, deci au intrat mult mai multi in urma mea

Sa aveti mai multa bafta anul acesta!!!
Eu am picat! Again! #-o Procedura penala ma face poster :O Cred ca imbatranesc :)), am terminat facultatea in 2005.
Nu-mi place in pielea mea, dar nici in a voastra..... inca o saptamana de stres. Oricum, bafta!
gata contestatiile?:)
Buna tuturor! eu m.am inscris pt concursul direct pe post de la CAB ....mai e cineva care s-a inscris? sau..dintre colegii care au sustinut un astfel de examen in trecut, cu ce impresie ati ramas? exista echitate sau deja zarurile sunt aruncate :)? Multumesc! o zi frumoasa!
Cris111 a scris:

Buna tuturor! eu m.am inscris pt concursul direct pe post de la CAB ....mai e cineva care s-a inscris? sau..dintre colegii care au sustinut un astfel de examen in trecut, cu ce impresie ati ramas? exista echitate sau deja zarurile sunt aruncate :)? Multumesc! o zi frumoasa!

buna si eu sunt inscrisa la CAB....nu am mai dat niciodata pe post e o noutate
Pentru cei care au urechi sa auda si ochi sa vada...
Din pacate nu am cum sa nu remarc ceea ce sigur au observat si alte persoane...am mari suspiciuni, am trecut la presupunerea rezonabila ca si la sng s-au cumparat masiv locuri anul acesta...32 din judetul dolj in primii 150.. la acestia daca ii adaugam pe cei din judetul invecinat Olt...am crezut ca doar la examenele direct pe post se intamplat acest lucru si acolo se intampla pe fata: la Bacau, C A Bucuresti dati un search pe google numele celor care au intrat si o sa descoperiti cine sunt (fii de procurori, judecatori, rude sau afini de gradul IV ca in lege :) ) cei care ati participat puteti confirma cum s au desfasurat "probele"..
Intra si copiii buni care invata pe branci cate 10-12 ore pe zi dar dupa cate incercari...
Din pacate exista o parte corupta si observ ca e partea high decision a justitiei...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)