avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
ramonastreanga a scris:

eu am facut anul trecut la toate cele trei materii si nici nu mi-au dat nici nu mi-au luat nimic

Si iti calculasei o nota mai mare?
ramona,ce medie ai avut anul trecut?
Nu e importanta media, daca nu vrei sa spui, ma interesa doar daca ai fost nemultumita de media initiala.
Buna tuturor!
Cu privire la contestatii - faceti contestatii la orice materie unde apreciati ca nu ati fost punctati corespunzator! De scazut nu se scade, decat acolo unde este specificat expres in barem ca ceea ce este scris in plus se scade. Din comisia de corectare fac parte tot oameni, nu sunt roboti, mai gresesc sau sunt neatentie cand intervine oboseala si din greseala nu observa ceva si nu puncteaza, ori se omite un "si".. o "negatie'' un "sau"..se intampla..
Ca si rezultat la contestatii sunt doua variante ori ramaneti cu aceeasi nota ori creste, de scazut nu a scazut nicodata la nimeni.
Sfatul meu este sa faceti contestatii pentru ca in general cei de pe ultimile locuri (ultimile 20 - cu aproximatie) nu prea au corespuns de la listele initiale cu cele finale.. dar atentie! .. analizati obiectiv motivul contestatiei! de apreciati ca ati fost depunctati pe undeva iar rezultatul obtinut de voi nu corespunde cu ceea ce v-ati calculat..caci nota nu va creste din neant ci doar pe considerente intemeiate.
Felicitari celor ce au intrat!..si mult succes!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
aisa4ever, utilizator
geanina n a scris:

aliasniko a scris:

geanina pe ce loc ai fost anul trecut inainte si dupa contestatie?ti-au scazut vreo nota dupa contestatie?multumesc anticipat pt raspuns,eu sunt pe 128

anul trecut am fost 121 in tabel, dar ptr ca toti trei de pe ultimul loc am fost cu aceasi medie s-a departajat in fct de pp, unde am avut nota cea mai mare, 9.40. Asa ca eram nr. 119, deci penultima.. Am avut initial 8.69, in urma contestatiilor am urcat la 8.73 parca, dar s-a intrat cu 8.77, deci au intrat mult mai multi in urma mea

sper ca de data aceasta sa fie totul bine, totusi nu esti penultima anul acesta, sper sa nu se modifice foarte mult tabelul in urma contestatiilor, iti tin pumnii

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)