avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Dydyana_Alexia27 a scris:

Cris111 a scris:

Buna tuturor! eu m.am inscris pt concursul direct pe post de la CAB ....mai e cineva care s-a inscris? sau..dintre colegii care au sustinut un astfel de examen in trecut, cu ce impresie ati ramas? exista echitate sau deja zarurile sunt aruncate :)? Multumesc! o zi frumoasa!

buna si eu sunt inscrisa la CAB....nu am mai dat niciodata pe post e o noutate

Buna. Particip si eu la concursul de pe 27 si 29 mai. Este pentru prima oara cand particip la un astfel de concurs si am ceva nelamuriri cu privire la proba practica. Stie cineva in ce consta? Trebuie sa lucram in word, exel? Trebuie facute tabele sau doar sa scriem diferite texte (aliniate in prealabil in pagina, etc) dupa dictare?
Poate cineva care a participat la un asemenea concurs e dragut sa ne lumineze si pe noi. O zi buna va doresc!

Privind retragerea dosarului si taxei:
Am sunat la CSM, au zis ca taxa se restituie in 40 de zile la tribunalul unde m-am inscris.
Sunasem si la tribunal inainte si acolo imi zisesera sa fac inca vreo 2 cereri, ceea ce mi s-a parut absurd si inutil.
Tot de la CSM mi-au zis ca daca vreau inapoi SI dosarul ar trb sa mai fac inca o cerere.
Sper ca se calculeaza termenul de cand am depus cererea. Am depus pe 6, deci undeva spre sfarsitul lui iunie cred ca o sa reusesc. Si mai sper sa nu ma trezesc ca tribunalul o sa zica ca ei nu au fost anuntati ca imi vreau banii, pt ca tanti de la telefon cam asa mi-a dat de inteles cand a zis ca vrea sa le trimit si lor cerere.
hardmuth a scris:

Pentru cei care au urechi sa auda si ochi sa vada...
Din pacate nu am cum sa nu remarc ceea ce sigur au observat si alte persoane...am mari suspiciuni, am trecut la presupunerea rezonabila ca si la sng s-au cumparat masiv locuri anul acesta...32 din judetul dolj in primii 150.. la acestia daca ii adaugam pe cei din judetul invecinat Olt...am crezut ca doar la examenele direct pe post se intamplat acest lucru si acolo se intampla pe fata: la Bacau, C A Bucuresti dati un search pe google numele celor care au intrat si o sa descoperiti cine sunt (fii de procurori, judecatori, rude sau afini de gradul IV ca in lege :) ) cei care ati participat puteti confirma cum s au desfasurat "probele"..
Intra si copiii buni care invata pe branci cate 10-12 ore pe zi dar dupa cate incercari...
Din pacate exista o parte corupta si observ ca e partea high decision a justitiei...

Peste tot sunt locuri aranjate,....altfel nu ar fi atata prostie.......si eu am vazut olt si dolj a predominat, nu m-am uitat a fost cineva din Bucuresti?.. nu prea am vazut.........ce va pot spune ca primul loc e luat pe merite, este fosta mea colega de facultate a tot incercat, si acum a avut noroc, ma bucur mult pentru ea....am mai vazut multe persoane care incearca de ani buni la rand si nu au medie sa intre........acum mai trebuie sa ai si un pic de noroc....daca stam tot timpul cu gandul ca toate locurile sunt aranajate nu ajungem nicaieri....ne zbatem pentru un trai mai bun si hai sa gandim pozitiv si sa speram ca va veni si pentru noi o zi senina cu mult soare.
Dydyana_Alexia27 a scris:

hardmuth a scris:

Pentru cei care au urechi sa auda si ochi sa vada...
Din pacate nu am cum sa nu remarc ceea ce sigur au observat si alte persoane...am mari suspiciuni, am trecut la presupunerea rezonabila ca si la sng s-au cumparat masiv locuri anul acesta...32 din judetul dolj in primii 150.. la acestia daca ii adaugam pe cei din judetul invecinat Olt...am crezut ca doar la examenele direct pe post se intamplat acest lucru si acolo se intampla pe fata: la Bacau, C A Bucuresti dati un search pe google numele celor care au intrat si o sa descoperiti cine sunt (fii de procurori, judecatori, rude sau afini de gradul IV ca in lege :) ) cei care ati participat puteti confirma cum s au desfasurat "probele"..
Intra si copiii buni care invata pe branci cate 10-12 ore pe zi dar dupa cate incercari...
Din pacate exista o parte corupta si observ ca e partea high decision a justitiei...

Peste tot sunt locuri aranjate,....altfel nu ar fi atata prostie.......si eu am vazut olt si dolj a predominat, nu m-am uitat a fost cineva din Bucuresti?.. nu prea am vazut.........ce va pot spune ca primul loc e luat pe merite, este fosta mea colega de facultate a tot incercat, si acum a avut noroc, ma bucur mult pentru ea....am mai vazut multe persoane care incearca de ani buni la rand si nu au medie sa intre........acum mai trebuie sa ai si un pic de noroc....daca stam tot timpul cu gandul ca toate locurile sunt aranajate nu ajungem nicaieri....ne zbatem pentru un trai mai bun si hai sa gandim pozitiv si sa speram ca va veni si pentru noi o zi senina cu mult soare.

probabil la asemenea acuzatii, exista si probe temeinice, eu stiu doar ca am intrat pe merit, pentru mine e de ajuns, puteam sa iau o nota mult mai mare daca eram mai atenta, cred ca daca inveti temeinic si esti atent (mai ales atentia conteaza, sunt 100% sigura ca multi au picat din neatentie, graba, emotii etc, nu din nestiinta) intri, bineinteles trebuie si putin noroc
Nu mai afirmati ca "locurile sunt cumparate" doar ca sa faceti galagie si sa descurajati oamenii care au nevoie de un job si isi incearca fortele prin acest concurs; se poate intra daca inveti foarte bine; nota este rezultatul cunostintelor; ati vazut cum arata un dosar de dare/luare de mita sau trafic/cumparare de influenta? e plin de probe concrete, intrucat vorbele nu sunt recunoscute ca probe de legea procesual penala.
Felicitari celor care au promovat!

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)