avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
caius1186 a scris:

Stii care-i procedura de solutionare a unei contestatii daca exista diferenta mai mare de un punct intre nota initiala si cea de dupa contestatie?Se corecteaza normal sau trebuie comisie speciala?La penal nota mea e cu un punct si ceva mai mica decat am calculat eu,la civil este aceeasi nota pe care eu am estimat-o,iar la oj nu inteleg de ce mi-au dat 8.33 ca nu am gresit nimic doar la obligatiile grefierului am scris din lege nu din codul deontologic...sub avea 1.50,atunci trebuia sa imi dea 8.50...dar ce am scris eu din lege trebuia sa imi puncteze pt ca in barem scrie ca se puncteaza si daca ai scris din lege art 78 alin 1
Cand fac contestatie trebuie sa o motivez?

Si eu am fost depunctata la Oj la fel ca tine am scris din lege si nu din codul deontologic,....am zbarcit-o din neaten?ie, si ma costat un punct jumate....la barem scrie clar doar din codul deontologic.
Va rog dati-mi si mie pagina de facebook unde se duc discutii despre admiterea la SNG!
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2014
Admin, administrator
se puncteaza si din lege daca ai scris art 78 alin 1...uita-te la procesul de solutionare a contestatiilor la barem
credeti ca sunt sanse sa se mai organizeze in iarna inca un concurs?=D>
caius1186 a scris:

se puncteaza si din lege daca ai scris art 78 alin 1...uita-te la procesul de solutionare a contestatiilor la barem

Acolo am citit si eu dar zice ca, contestatiile formulate la subectul 2 sunt neintemeiate....sa te iei de fapt de partea "Pe de alta parte dispozitiile art. 78(1) din Legea 567/2004 care reglementeaza obligatia de confidentialitate sunt detaliate la art. 9 si 10 din Codul deontologic iar, potrivit notei 2 din Baremul de corectare mentionarea textelor de lege incidente nu era obligatorie."

Daca ar fi asa fac si eu contestatie, oricum mi-a mai scazut si 0,10 de ce nu stiu.
Dydyana_Alexia27 a scris:

Si eu am fost depunctata la Oj la fel ca tine am scris din lege si nu din codul deontologic,....am zbarcit-o din neatentie, si ma costat un punct jumate....la barem scrie clar doar din codul deontologic.
Va rog dati-mi si mie pagina de facebook unde se duc discutii despre admiterea la SNG!

eu am facut o tocanita intre codul deontologic si lege, mi-au dat ceva, dar fff putin
Ultima modificare: Joi, 22 Mai 2014
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)