avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
eu nu sunt lamurita daca nota poate fi mai mica in urma contestatiei,tu ce stii?au fost situatii de genul asta anul trecut?
aliasniko a scris:

eu nu sunt lamurita daca nota poate fi mai mica in urma contestatiei,tu ce stii?au fost situatii de genul asta anul trecut?

Anul trecut mi s-a spus ca nu se scad notele, daca sunt facute cu bun simt contestatiile. Drept ptr care eu am facut contestatie doar la materia unde imi calculasem ceva mai mult. Si mi s-a acordat ceva mai mult, putin mai mult, adevarat, fata de altii care pp au facut la toate materiile. Dar nu stiu nimik oficial si nu vreau sa-ti spun o prostie, daca altcineva stie mai bine sunt si eu curioasa.
eu am sunat la sng si raspunsul a fost ''nu cred,consultati regulamentul'',iar cum in regulament nu este mentionat nimic..raman cu acelasi semn de intrebare
Acelasi raspuns vag l-am primit si eu anul trecut, deci nu stiu ce sa-ti spun.
Eu fac contestaie doar la cele doua materii, tu faci cum crezi
eu am facut anul trecut la toate cele trei materii si nici nu mi-au dat nici nu mi-au luat nimic

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)